Multi-lijn

WAT IS MULTILIJN?
Multilijn is een multifunctioneel te gebruiken materiaal. Het touw is gemaakt van polypropyleen, een kunststof die geen vocht opneemt. Hierdoor wordt het minder snel vies, drijft het op water en is het licht in gewicht, ook als het nat is. Daarnaast is het oersterk, onverslijtbaar en beschadigt het de vacht van uw dier niet; het wordt zelfs gebruik door parachutisten. Het kan gewoon gewassen worden op 40 graden, bij voorkeur in een netje.
Bij dieren wordt het veelvuldig gebruikt om halsters voor paarden te maken en allerlei soorten hondenriemen, halsbanden en (drijvende) hondenspeeltjes. Denk hierbij o.a. aan jachtlijnen, politielijnen, lijnen voor meerdere honden of met meerdere standen en lijnen met een balletje. Een gewone riem is natuurlijk ook mogelijk. Er is een ruime keuze in dikte en/of kleur. Ook een combinatie van kleuren is mogelijk, als ook extra versiering met bijvoorbeeld kralen of bedeltjes. Ook het toevoegen van een of meerdere ringen is mogelijk om bijvoorbeeld een poepzakhouder of sleutelhanger aan te bevestigen. Voor elk wat wils dus.
Op onze website vindt u een aantal voorbeelden. Zit uw keuze er niet bij, laat het ons dan weten. De riem en/of halsband kunnen wij geheel naar uw wensen maken. De kleuren en diktes die beschikbaar zijn staan op onze site vermeld.
Wilt u zelf iets leuks van het touw maken, dan is het Multilijn touw ook los verkrijgbaar in een door u gewenste lengte. Let op: Eenmaal voor u op maat afgeknipte stukken kunnen niet worden geretourneerd !

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.